If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Просто се чудех дали не е форумска някоя от тях да е читаво направена иначе трудно бих се навил да купя нещо подобно на сляпо понеже не се знае дали ще мога да стигна примерно до Ямбол за да я пререгистрирам без да издъхне .
Просто се чудех дали не е форумска някоя от тях да е читаво направена иначе трудно бих се навил да купя нещо подобно на сляпо понеже не се знае дали ще мога да стигна примерно до Ямбол за да я пререгистрирам без да издъхне .
Точно заради това искам 156 да по евтинка и по читава , ще взема за тези пари една 159-ка като във подобно състояние във което си я взе един колега от фиат форум има 30 страници изписани само проблеми и буквално всеки ден се е чудил какво ново ще излезе . Иначе кола да ме грабне като 159 до сега не е имало карал съм много нови автомобили всякакви модели , служебни ( бмв-та , ауди и то самонай-високите изпъления ). Мои комшия във Ямбол си взе 159 комби 2.4 автомат TI изпъление уникална кола . Купи си я от него колега (Германец ) които като видял нашите пътища и буквално съжалил колата прибрал я във гараж и не я е карал 5,6 месеца докато я продаде .
Разбирам те напълно,но пък да дадеш същата сума за 15 годишна бабичка(като моята),също ми се струва луда работа.Аз също съм налял доста пари в нея,но те никога няма да се възвърнат при една евентуална продажба.
http://www.cars.bg/c1817747 случайно да не е форуска ?? готина количка но тази цена от 7к.... хората си мислят ,че като обслужват един автомобил той има ( по висока възвръщаема цена) .
Точно тази я гледах колега колата е със пребоядисвана предна броня отдолу калниците и бронята са вързани със опашки външен вид има горе долу но до там предположих ,че е блъскана дори не пожелах да я запаля . Четирите диска имат огромни ръбове това е на пръв поглед .
Точно тази я гледах колега колата е със пребоядисвана предна броня отдолу калниците и бронята са вързани със опашки външен вид има горе долу но до там предположих ,че е блъскана дори не пожелах да я запаля . Четирите диска имат огромни ръбове това е на пръв поглед .
Те всички италиянки са пребоядисвани някъде. Бронята може да е вързана със свински опашки щот са махнали кората. Нека си я види. Колкото до дисковете - тази кола е с нереални километри
Comment